Exta Yoga les op dinsdagavond om 20:45 uur

Sinds afgelopen september geeft Carolien elke dinsdagavond om 19.30 uur yogales. Maar omdat de les aardig vol begint te raken geeft zij vanaf volgende week een 2e de les. Deze les start om 20.45 uur. Ideaal dus voor mensen die tot laat werken, last hebben van file-perikelen of gewoon na de les gelijk in bed willen rollen. Carolien belooft je: je slaapt als een roosje.

Yoga les in IJsselstein bij Lucas Fitness
Nu op dinsdagavond naast 19.30 ook om 20:45 uur een yogales.

 

Carolien: “Ik heb veel gereisd, geproefd, ervaren en geëxperimenteerd. Hierdoor heb ik een eigen lesstijl ontwikkeld en geef ik yoga out of the box. Geen clichés, geen opsmuk, maar gewoon down to earth yogalessen. In mijn yogalessen combineer ik intuïtief verschillende stromingen. Ik breng afwisseling in de lichaamsoefeningen middels yoga flow, integrale yoga, yin yoga, hatha yoga, body balance, yoga & dans en methoden van Feldenkrais en Essentrics. Dus voor elk wat wils! Ik pas mijn lessen altijd op de groep aan, houd rekening met blessures/ongemakken/klachten en bied opties, maar ook uitdagingen, zodat de lessen voor vrijwel iedereen prettig en haalbaar zijn. Bij mij is geen enkele les hetzelfde.”

Doe je mee? Neem ook je familie, partner en vrienden mee!

 

Reageren is niet mogelijk.