Lucas Fitness is al meer dan 23 jaar een begrip in IJsselstein. Ervaar bij Lucas Fitness de ongedwongen sfeer en de familiare uitstraling. Een huiselijk gevoel, plezier krijgen in de sport, persoonlijke aandacht vanaf het moment dat je binnenkomt. Lucas Fitness heeft een groot aanbod aan groepslessen: van Kickboxen tot Piloxing en van Senioren-Fit tot Spinning. Daarnaast beschikt Lucas Fitness over de meest moderne fitnessapparatuur en een uitgebreid assortiment aan apparatuur.

Waarom bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness wordt steeds populairder, en niet zomaar. Sinds de ARBO wetgeving van 1994 en met name de Wet Terugdringing Ziekteverzuim bent u als werkgever (mede) verantwoordelijk voor het welzijn van de werknemer. Bovendien ziekteverzuim kost uw organisatie veel geld. Kostenbeheersing begint bij preventie, en preventie begint bij bedrijfsfitnessprogramma’s. De programma’s moeten gericht zijn op een toename van de belastbaarheid van werknemers.

De resultaten van de bedrijfsprogramma’s:

  • Lager ziekteverzuim
  • Fittere medewerkers
  • Verhoging van de betrokkenheid van de werknemers
  • Verbeterde werksfeer doordat werknemers elkaar buiten het werk beter leren kennen.
  • Meer plezier in het werk

Bewegingsprogramma’s zijn bovendien recreatief en dus leuk voor uw werknemers. Behalve de verbeterde fysieke gezondheid van uw werknemers biedt bedrijfsfitness werknemers een nieuwe omgeving aan waar sociale contacten gelegd kunnen worden. Daarnaast kunt u als bedrijf belastingvoordeel halen uit bedrijfsfitness.

Fiscaal voordeel

Als werkgever is het fiscaal interessant om deel te nemen aan bedrijfsfitness. Het is voor de werknemer een extra beloning voor het geleverde werk, zonder dat je als werkgever belasting hoeft te betalen over het fitnessabonnement.

Dit komt doordat de overheid een fiscale vrijstelling ingesteld heeft voor bedrijfsfitness. Dankzij de werkkostenregeling kan een werkgever tot 1.2 procent van de loonkosten uitgeven aan vrije vergoedingen en verstrekkingen.

Twee keuzes van fiscaal voordeel

  • Sommige werkgevers kiezen ervoor om de abonnementskosten die hun werknemers maken volledig te vergoeden.
  • Werkgevers mogen de abonnementskosten van het brutoloon van de werknemer aftrekken. Zo hoeft er minder loonbelasting betaald te worden. En u hoeft over dit gedeelte geen sociale lasten te betalen.

Abonnement Fitness Onbeperkt

Onbeperkt gebruik kunnen maken van alle faciliteiten bij Lucas Fitness voor € 29,- p.p. per 4 weken (inclusief 6 % btw).

Geen vast abonnement maar wel een leuk bedrijfsuitje? Dat kan!

 

Bedrijfsevenement

Behoefte aan een leuk bedrijfsuitje? Maak kennis maken met de familiaire en open sfeer van Lucas Fitness. Gedurende de dag worden werknemers aan het werk gezet in de groepszalen en/of de fitnessruimte, alles in overleg. Een bedrijfsuitje bij Lucas Fitness is uitermate geschikt als teambuildingsvent. Werknemers zullen elkaar in deze andere omgeving beter leren kennen wat de onderlinge werksfeer bevorderd (collegialiteit). Na alle sportactiviteiten kunnen werknemers genieten van heerlijk hapje en een drankje. De duur van het evenement wordt in overleg tussen het bedrijf en Lucas Fitness bepaalt.

Voor meer informatie vraag naar onze aanvullende voorwaarden.