Fitness is goed voor lichaam en geest. Je conditie gaat vooruit, het verbetert je houding, je voelt je fitter en het geeft meer zelfvertrouwen. Daarnaast is fitness goed te combineren met onze groepslessen of met cardio-apparatuur. Van traploper tot crosstrainer, van loopband tot armroeier, en nog veel meer. Met meer dan 35 groepslessen per week in diverse sportactiviteiten, vindt u bij ons alles wat u nodig heeft.

Bekijk ook de mogelijkheden van bedrijfsfitness >>

Voor wie is het?

Fitness is in mijn ogen geschikt voor iedereen. Het mooie aan fitness is dat iedereen een verschillend doel heeft. Afvallen, spierversterking, spieropbouw, houding verbetering of sociale contacten. Fitness is heel divers met oneindig veel mogelijkheden. Fitness versterkt het lichaam, geest en vergroot je zelf vertrouwen.

Welk doel wil je bereiken?

Het is heel belangrijk dat mensen komen sporten in een veilige en gezellig omgeving. Mensen horen zich prettig voelen in onze sportschool ze terug blijven komen en daar door dus ook progressie boeken. Ik ben altijd bezig om mijn kennis  te verbreden en hierdoor de klanten beter te kunnen begeleiden.

————————————————————————————————————————————————

Wie zijn wij:

Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in IJsselstein. Ervaar bij ons de ongedwongen sfeer en de familiare uitstraling. Een huiselijk gevoel, plezier krijgen in de sport, persoonlijke aandacht vanaf het moment dat je binnenkomt, groot aanbod aan groepslessen.

Dit vind je bij Lucas Fitness! Van gewichtsverlies tot gewichtstoenames, van jong tot oud, van beginner tot gevorderde. Bij ons kun je elk doel behalen. De koffie staat voor u klaar.

Onze instructeurs

Donovan van Ewijk

Donovan van Ewijk

Mijn naam is Donovan Stephan van Ewijk. Ik ben in juli 2018 afgestudeerd aan het Sport College te Utrecht. Tevens bezit ik sinds medio 2016 mijn fitnessinstructeur Fitvak A diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van mijn diploma ROC Sportmassage niveau 4 en heb ik in mijn laatste jaar van het ROC ook mijn personal trainer Fitvak B diploma behaald. Sinds medio 2016 werk ik parttime bij Lucas Fitness. Op de woensdagochtend geef ik Circuit Fitness en op de donderdagavond geef ik Kids Camp. Hopelijk tot snel!

Gallyon Brens

Gallyon Brens

Mijn naam is Gallyon Brens. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen. Sinds 2015 ben ik stagiaire bij Lucas Fitness. In de afgelopen twee jaar heb ik mijn certificatie Fitvak A behaald. Sinds februari 2017 ben ik ook officieel werkzaam als fitness instructeur en ben ik werkzaam op zondag. Ik haal mijn plezier uit het lesgeven van de jeugdfit lessen en begeleidingen met de klanten.
Heeft u een speciaal doel, of wilt u het fitness leren kennen? Dan help ik u graag!

Emma van de Hoven

Emma van de Hoven

Mijn naam is Emma van de Hoven. Sinds juli ben ik werkzaam bij Lucas Fitness als Fitness instructeur en receptioniste. Sinds 2014 heb ik mijn Fitvak A diploma en Sportmassage diploma. In 2016 heb ik mijn MBO sport & bewegen opleiding afgerond. Daarna wil ik verder studeren op HBO niveau. Ik vindt het belangrijk dat iedere klant goede uitleg krijgt en altijd geholpen word als er vragen zijn. Naast dat ik klanten begeleid, geef ik ook iedere dinsdag de JeugdFit. Het is belangrijk dat kinderen op spelende wijs begeleid worden en op deze manier in aanmerking komen met Fitness.

 

Wouter van der Poel

Wouter van der Poel

Mijn naam is Wouter van der Poel. Ik werk al langer dan 6 jaar als fitness instructeur bij Lucas Fitness. Ik geef iedere maandagavond Jeugdfit en persoonlijke begeleiding. Voorheen heb ik ook twee ochtenden in de week seniorenfit gegeven. Ik streef er naar om mensen te begeleiden naar een goede levensstijl waarbij gezonde voeding en sporten belangrijk zijn!

Yorick Broere

Yorick Broere

Mijn naam is Yorick Broere. Sinds 2014 ben ik in het weekend werkzaam bij Lucas Fitness. Ik werk hier iedere zaterdag. Sinds september 2015 ben ik begonnen aan de opleiding Sport en Bewegen in Utrecht. Ik doe dit met heel veel plezier en ik wil ook op deze opleiding mijn Fitness diploma behalen en uiteindelijk Fitness instructeur worden. Vanaf september 2016 ben ik ook als stagiaire fitness instructeur werkzaam bij Lucas Fitness.