Wijziging Yoga les dinsdagavond: van Yoga naar Body Vital!

Lieve yogi’s en sportievelingen

Vanaf volgende week is er een kleine wijziging in het rooster voor op de dinsdagavond. De relaxte YOGA les waarbij het accent met name ligt op de adem, meditatie, stilte, ontspanning, flexibiliteit en bewustwording van je lichaam, blijft om 19.30 uur staan. Deze les kan je inzicht geven in wat je lichaam je vertelt als je inderdaad de tijd neemt om te luisteren ;-)

De tweede les gaat wel veranderen van YOGA naar BODY VITAL. De BODY VITAL les zal fysiek wat pittiger van aard zijn en is meer gericht op kracht, uithouding en verlenging van de spieren. BODY VITAL is een combinatie body & mind les met invloeden van yoga, chi qong, shape en pilates. De spieren worden soepeler gemaakt door verschillende stretches en yoga houdingen. De (core) spieren worden aangesterkt door de verschillende pilates en shape oefeningen.

BODY VITAL is bewegen op flitsende opzwepende muziek met als afsluiting een kleine ontspanning. Let op! De BODY VITAL les start om 20.30 uur. Hierbij een klein verzoekje om beneden te wachten, zodat de voorgaande yogagroep stil en ontspannen hun eind-meditatie kunnen doen ;) Dat zou super tof zijn J

Dus nog even resumé:

Vanaf 13 maart is het rooster op de dinsdagavond:
19.30 uur: YOGA
20.30: BODY VITAL

Reageren is niet mogelijk.