Verlenging lockdown t/m 09-02-2021

 

alleen_samen_krijgen_we_corona_onder_controle_5Beste leden van ons centrum,

Helaas zijn wij en heel Nederland sinds 15-12-2020 in een lockdown terecht gekomen. Wij hebben op last van het kabinet onze deuren moeten sluiten en jij als lid wordt geacht zoveel als mogelijk thuis te blijven en niet samen te komen. Deze maatregelen zouden in ieder geval duren tot 19-01-2021, maar nee; het drama duurt voort. Het wordt met 3 weken verlengd tot en met 09-02-2021. Dan mogen we waarschijnlijk wel open.

De noodzakelijke overheidsmaatregelen hebben grote gevolgen voor ons. We staan met onze rug tegen de muur en eenmaal open zal het nog een hele tijd duren om de zaak weer op te bouwen en de financiële verplichtingen weer in te lopen. Het is niet alleen financieel maar ook emotioneel erg moeilijk en leven van dag tot dag. We beseffen dat we opnieuw een beroep doen op jouw support en begrip in deze bizarre tijd, juist omdat bewegen weerstand verhogend werkt, zouden wij liever vandaag dan morgen de deuren voor jullie openen.

Normaal is januari de maand met veel nieuwe leden, januari 2021 gaat de boeken in als de maand met de meeste verlies aan leden. Bedankt voor de leden die ons lieve en bemoedigden mailtjes hebben gestuurd en ons steunen! Jammer maar ook begrijpelijk de leden die we zijn verloren, sommige stop gezet maar teveel, altijd te veel die hebben opgezegd.

Wij hopen van harte dat straks leden, nieuwe leden aanbrengen en oude leden de weg weer terug vinden naar ons centrum. En nogmaals, dat jullie ons blijven steunen, alleen dan kan Lucas Fitness blijven bestaan, en staan de deuren weer open vanaf 09-02-2021 voor jullie. En wij zijn iedereen zeer dankbaar, natuurlijk is er steun van de overheid, op een breed vlak in de zin van het woord voor veel bedrijven, het kost miljoenen. Maar per bedrijf gezien dekt het nauwelijks 30% van het verlies, het is steun maar zeker niet genoeg, een pleister op een diepe wond.

Dan nog even voor de leden die normaal contant/pin aan de balie betalen (sommige hebben dat al gedaan) als het kan dan heel graag zelf overmaken naar ons rekeningnummer: NL 69 INGB 0000 7871 94 t.n.v. Lucas Fitnesscentrum B.V. met vermelding van naam, achternaam en geboortedatum, onze dank is groot.
Mocht dit niet lukken of het kan financieel niet, mail dan naar: info@lucasfitness.nl anders blijft het bedrag open staan.

Verder heb ik niet stil gezeten dat ligt niet in mijn aard en in deze moeilijke tijd al helemaal niet i.v.m. waterschade hier en daar, alle wanden van alle zalen geschilderd, zoals de spinning, aerobics en de fitnesszaal en nog wat dingen. De kleedkamers zijn ook geschilderd maar dat had ik al gedaan in het najaar, dus alles is weer fris en fruitig. Hoop dat het jullie bevalt. Nu bijna alles klaar en zeker klaar om open te gaan!

Nog even door zeten samen staan we sterk, en alleen samen met jullie steun komen we hier doorheen. Onze dank is dan ook groot voor deze steun en het begrip.

Zowel ons team als wij kunnen niet wachten dat we weer open zijn en iedereen zijn weg weer vindt en zijn ding doet binnen de muren van jullie sportcentrum Lucas Fitness.

Sportieve groet,
Team Lucas Fitness
Peter en Tineke Lucas

Reageren is niet mogelijk.