Corona update 6: 2e video Lucas Fitness Online Workout, Pilates met Romy

Hierbij onze tweede Lucas Fitness Online Workout: Pilates. Veel sportplezier gewenst!

Login gegevens House of Workouts voor onze leden

Om te beginnen bieden wij alle leden een gratis account aan van HOUSE OF WORKOUTS. Zo kun jij diverse workouts vanuit huis voortzetten! De eerste leden maken er al gebruik van.

Om de inloggegevens voor de online HOW at Home workouts van HOUSE OF WORKOUTS te ontvangen, ga je naar https://www.lucas-fitness.nl/online-workouts/. Vul het formulier in. Vervolgens checken wij of je lid bent en ontvang je dezelfde dag of de dag erna een e-mail met instructies om een gratis account aan te maken. Aanmelden voor onze nieuwsbrief doe je via http://eepurl.com/gWHw5r.

Impact

Het nieuwe coronavirus, COVID-19, heeft een grote impact op iedereen. Voor jou, voor je familie, je vrienden, collega’s, je werk en ga zo maar door.

Als sportschool moesten we op zondag 15 maart 2020 onze deuren sluiten. Dat was heftig voor ons. Ons sporthart huilde. Die dag kwam er veel op ons af. Inmiddels zijn we een beetje op adem gekomen. We wensen iedereen sterkte in deze periode.

We hopen je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je vragen? Laat het ons dan gerust weten via info@lucasfitness.nl. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via http://eepurl.com/gWHw5r.

Wij blijven ons best voor je doen.
Wees lief en zorgzaam voor elkaar.
Flatten the curve.
Houd (1,5 meter afstand) van elkaar.
Blijf gezond. Keep on strong 💪

Sportieve groet,
Peter Lucas & Team Lucas Fitness

Reageren is niet mogelijk.