Nieuw: jeugdjudo in IJsselstein bij Lucas Fitness!

We zijn enthousiast van start gegaan met onze jeugdjudo!

De lesmomenten zijn op de maandag:
– van 15:30 – 16:30 uur (4-6 jaar)
– van 16:30 – 17:30 uur (7 jaar en ouder)

Bel 030-687.47.57 of mail naar receptie@lucasfitness.nl en reserveer de gratis proefles voor uw kind(eren)! Zowel voor judo als voor kickboksen.

Judoles en kickboksles Lucas Fitness Sportschool IJsselstein - slider

Over de lessen

Judo voor kids bestaat uit: technieken leren beheersen, spieren versterken, ondersteund aan het verbeteren van het motoriek. Zelfverzekerdheid en natuurlijk respect en plezier hebben met sporten!

Het kickboksen voor kids begint bij een leeftijd van 5 jaar. Van beginnende kickboksers tot gevorderd voor iedereen is er les!

Over de judoleraar: Stefan Wolfswinkel

Stefan heeft de zwarte band en 2e dan judo/ Hij heeft vele jaren ervaring als judoleraar en heeft zelf ook op hoog niveau wedstrijden gedaan.

Stefan, vader van twee jonge kinderen, brengt graag de fijne kneepjes van de Japanse verdedigingssport over aan de kids en vindt het daarnaast heel leuk om te zien hoe zij zich ontwikkelen: sociaal, qua motoriek en discipline, maar ook sterker en veerkrachtiger worden.

Wil jij gewoon leuk judoën en plezier maken? Of wordt jij de nieuwe Anton Geesink, Mark Huizinga, Edith Bosch of Dennis van der Geest, Roy Meyer.

Kom gezellig trainen bij Stefan bij Lucas Fitness. Want het begint met samen lol maken!

Graag tot ziens bij Lucas Fitness!

 

Lid worden?

Bekijk de mogelijkheden van Lucas Fitness en word lid!
Algemene Leveringsvoorwaarden

Reageren is niet mogelijk.