KICKBOKSEN

Kickboksen is een vechtsport, waar zowel armen en benen gebruikt mogen worden.
De training bestaat uit een enorme variatie verdediging- en aanvalstechnieken en fysiek uithoudingsvermogen, waarbij respect een grote rol speelt.

Wat is Kickboksen?

Kickboksen is een verdedigingssport waar je leert je agressie te beheersen.
In deze les leer je op de juiste manier de handen en benen te gebruiken en waar je respect leert tonen voor elkaar.
Deze les word altijd verzorgd door één van onze gediplomeerde instructeurs zodat er altijd een les met hoge kwaliteit is.

Voor wie is Kickboksen?

De les is voor iedereen die wilt leren kickboksen, de prettige huiselijke sfeer wilt ervaren en de daarbij benodigde technieken.
Deze les is voor jong en oud.

Rooster

  • Dinsdag om 19:00 uur
  • Donderdag om 19:00 uur
  • Zaterdag om 10:30 uur

Onze instructeurs

Donovan van Ewijk

Donovan van Ewijk

Mijn naam is Donovan Stephan van Ewijk. Ik ben in juli 2018 afgestudeerd aan het Sport College te Utrecht. Tevens bezit ik sinds medio 2016 mijn fitnessinstructeur Fitvak A diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van mijn diploma ROC Sportmassage niveau 4 en heb ik in mijn laatste jaar van het ROC ook mijn personal trainer Fitvak B diploma behaald. Sinds medio 2016 werk ik parttime bij Lucas Fitness. Op de woensdagochtend geef ik Circuit Fitness en op de donderdagavond geef ik Kids Camp. Hopelijk tot snel!

Appie

Appie

Mijn naam is Appie. Ik ben al een aantal jaar partime werkzaam bij Lucas. Ik ben begonnen als stagiaire. Tijdens mij stage periode hielp ik mee met de kickboks lessen. Na mijn stage mocht ik blijven helpen en toen ben ik begonnen met de les Zaktraining. Sinds oktober 2015 verzorg ik de kickbokslessen op woensdagmiddag en ben ik back-up kickboks instructeur.