JEUGDFIT

Jeugdfit is speciaal afgestemd op de jongere sporters onder ons. Geschikt vanaf 6 jaar en zorgt voor een leuke manier van in beweging zijn.

Wat is Jeugdfit?

Wij vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al actief aan het sporten zijn en hierbij ook elkaar motiveren, om lekker gezond bezig te zijn. Het is onze bedoeling om kinderen op een leuke manier met sport in aanraking te brengen, zodat zij ook in hun verdere toekomst/leven plezier in sport blijven houden!

Voor wie is Jeugdfit?

Jeugdfit is voor kinderen vanaf 6 jaar t/m 16 jaar. Van maandag t/m donderdag van 18:00 tot 19:00 uur. Van maandag tot en met woensdag staat er een instructeur klaar om de kinderen een uur lekker te laten bewegen.

Rooster

  • Maandag om 18:00 uur
  • Dinsdag om 18:00 uur
  • Woensdag om 18:00 uur

Onze instructeurs

Donovan van Ewijk

Donovan van Ewijk

Mijn naam is Donovan Stephan van Ewijk. Ik ben in juli 2018 afgestudeerd aan het Sport College te Utrecht. Tevens bezit ik sinds medio 2016 mijn fitnessinstructeur Fitvak A diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van mijn diploma ROC Sportmassage niveau 4 en heb ik in mijn laatste jaar van het ROC ook mijn personal trainer Fitvak B diploma behaald. Sinds medio 2016 werk ik parttime bij Lucas Fitness. Op de woensdagochtend geef ik Circuit Fitness en op de donderdagavond geef ik Kids Camp. Hopelijk tot snel!

Emma van de Hoven

Emma van de Hoven

Mijn naam is Emma van de Hoven. Sinds juli ben ik werkzaam bij Lucas Fitness als Fitness instructeur en receptioniste. Sinds 2014 heb ik mijn Fitvak A diploma en Sportmassage diploma. In 2016 heb ik mijn MBO sport & bewegen opleiding afgerond. Daarna wil ik verder studeren op HBO niveau. Ik vindt het belangrijk dat iedere klant goede uitleg krijgt en altijd geholpen word als er vragen zijn. Naast dat ik klanten begeleid, geef ik ook iedere dinsdag de JeugdFit. Het is belangrijk dat kinderen op spelende wijs begeleid worden en op deze manier in aanmerking komen met Fitness.

 

Wouter van der Poel

Wouter van der Poel

Mijn naam is Wouter van der Poel. Ik werk al langer dan 6 jaar als fitness instructeur bij Lucas Fitness. Ik geef iedere maandagavond Jeugdfit en persoonlijke begeleiding. Voorheen heb ik ook twee ochtenden in de week seniorenfit gegeven. Ik streef er naar om mensen te begeleiden naar een goede levensstijl waarbij gezonde voeding en sporten belangrijk zijn!