Corona update 29-09-2020

Corona Update 29-9-2020

Lieve mensen, leden en niet-leden die nog lid gaan worden,

Wat we niet willen of wilden moet toch weer even: de corona maatregelen naleven en aanscherpen. Zo kan er vanaf vandaag 29-9-2020 voor een periode zolang als het moet, niet om u te pesten maar voor iedereen zijn veiligheid; hebben wij besloten dat er niet kan worden gedouched en is de lekkere sauna gesloten.

Zoals iedereen weet is het verder naleven van de 1,5 meter afstand, het desinfecteren van je handen en de gebruikte materialen en het meenemen van één handdoek verplicht.

 

Gym IJsselstein

 

De Lucas Fitness Planner app

Nu wel bij iedereen bekend is ook verplicht! Dus plannen en blijven plannen! Doen hè! Lucas Fitness heeft verder alles onder controle, we blijven poetsen en schoonmaken. Het grote voordeel van Lucas Fitness is dat bijna alle ruimtes 6 meter hoog zijn. Staan er diverse grote ventilatoren. Zijn er 2 overheaddeuren, 1 in de grote fitness zaal, en 1 in de spinning zaal.

Ook van groot belang is, u hoort ze niet maar staan wel aan. Drie grote dakventilatoren; respectievelijk nr 1 in de grote fitness zaal, nr 2 in de grote aerobics zaal, nr 3 zit in het plafond van de spinning zaal. De turbinetrommels staan op het dak en zuigen per stuk 5000 m3 lucht het dak uit. Totaal 15000 m3 per uur, om zoveel mogelijk buitenlucht aan te trekken via de overheaddeuren en de ronde gaten in de gevel.

Er staan wel muren maar u sport bijna buiten! Al met al thuis blijven hoeft niet. Ga plannen neem je handdoek mee en kom sporten! Ondanks deze maatregelen is het wel gezellig. Tot snel in ons centrum Lucas Fitness!

Sportieve groet,

Peter Lucas
Team Lucas Fitness
Reageren is niet mogelijk.