Corona update 22: Jippie! Kickboks voor kinderen t/m 12 jaar gaat weer van start

👍🏼🥊👍🏼🥊💪🏿 Jippie! Kickboks voor kinderen tot en met 12 jaar gaat weer van start.

Wel buiten want binnen mag niet. We moeten de regels goed naleven dus wij vragen je om het protocol (pdf) goed door te lezen.

De lessen zijn op dinsdag en donderdag van 17:00 tot 18:00 uur en van 18:00 tot 19:00 uur, zoals jullie gewend zijn. Vanaf dinsdag 19 mei.

LET OP: aanmelden is VERPLICHT. Dit kan alleen via WhatsApp. Het telefoonnummer is: 06-42 25 35 90. Dit nummer is uitsluitend voor het aanmelden. Niet voor overige vragen.

Lucas Fitness protocol sporten sportschool IJselstein

Kickboksen in IJsselstein - Lucas Fitness

Login gegevens House of Workouts voor onze leden

Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil echter niet zeggen dat we je nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl en je kunnen adviseren. Om je in deze uitzonderlijke tijd toch van dienst te kunnen zijn, bieden we je het volgende aan:

1. Online workouts van House of Workouts. Om je als lid aan te melden, zie https://www.lucas-fitness.nl/online-workouts/
2. Online workouts van Lucas Fitness voor Body Gym en Pilates, zie deze website, onze socials en ons YouTube kanaal, zie https://www.youtube.com/channel/UCaLv_hAAun0z7HGQMhNre5A
3. Online workouts van Matrix voor online workouts, zie al onze kanalen

Om de inloggegevens voor de online HOW at Home workouts van HOUSE OF WORKOUTS te ontvangen, ga je naar https://www.lucas-fitness.nl/online-workouts/. Vul het formulier in. Vervolgens checken wij of je lid bent en ontvang je dezelfde dag of de dag erna een e-mail met instructies om een gratis account aan te maken.

Heb je vragen? Laat het ons dan gerust weten via het contactformulier. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via http://eepurl.com/gWHw5r.

Houd s.v.p. het nieuws via https://lucas-fitness.nl/nieuws/ in de gaten.

Wij blijven ons best voor je doen.
Houd (1,5 meter afstand) van elkaar.
Blijf gezond. Keep on strong 💪

Sportieve groet,

Peter Lucas & Team Lucas Fitness

 

Reageren is niet mogelijk.