Corona update 21: Dance Like Nobody is Watching

💃🏻🕺🏼💃🏻🕺💃🏿🕺🏿💃 Vanaf vandaag beschikbaar: 30 minuten “Dansen alsof niemand kijkt” op HOW at Home!

Het zijn bizarre en onzekere tijden, daarom denken we dat iedereen wel wat plezier kan gebruiken. Even niks anders aan je hoofd, alleen FUN!

Daarom deze een nieuwe les, die als voornaamste doel heeft: jou een ‘happy-feeling’ geven! De titel van de workout: ‘Dance: Like Nobody is Watching!’

Een les van 30 minuten, waar je geen materiaal voor nodig hebt. In een half uur lekker bewegen, dansen en vooral plezier hebben! Alleen of samen met het gezin: even gek doen en verder helemaal niks!

Log in en doe je workout! Ben je lid en heb je nog geen logins? Als lid vraag je die aan via https://www.lucas-fitness.nl/online-workouts/.

 

Gym -IJsselstein-Lucas-Fitness-Dance-Like-Nobody-Is-Watching

 

Login gegevens House of Workouts voor onze leden

Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil echter niet zeggen dat we je nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl en je kunnen adviseren. Om je in deze uitzonderlijke tijd toch van dienst te kunnen zijn, bieden we je het volgende aan:

1. Online workouts van House of Workouts. Om je als lid aan te melden, zie https://www.lucas-fitness.nl/online-workouts/
2. Online workouts van Lucas Fitness voor Body Gym en Pilates, zie deze website, onze socials en ons YouTube kanaal, zie https://www.youtube.com/channel/UCaLv_hAAun0z7HGQMhNre5A
3. Online workouts van Matrix voor online workouts, zie al onze kanalen

Om de inloggegevens voor de online HOW at Home workouts van HOUSE OF WORKOUTS te ontvangen, ga je naar https://www.lucas-fitness.nl/online-workouts/. Vul het formulier in. Vervolgens checken wij of je lid bent en ontvang je dezelfde dag of de dag erna een e-mail met instructies om een gratis account aan te maken.

Heb je vragen? Laat het ons dan gerust weten via het contactformulier. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via http://eepurl.com/gWHw5r.

Houd s.v.p. het nieuws via https://lucas-fitness.nl/nieuws/ in de gaten.

Wij blijven ons best voor je doen.
Houd (1,5 meter afstand) van elkaar.
Blijf gezond. Keep on strong 💪

Sportieve groet,

Peter Lucas & Team Lucas Fitness

 

Reageren is niet mogelijk.