Corona update 20: Benen, billen en buik trainen!

💪🏻🤸🏻‍♀️ 🏃🏼‍♀️🏃🏻‍♂️ Vanaf vandaag beschikbaar: 30 minuten BBX (billen, benen en core) op HOW at Home!

Log in en doe je workout! Nog geen logins? Als lid vraag je die aan via https://www.lucas-fitness.nl/online-workouts/.

Dit is een les van 30 minuten, waar je geen materiaal voor nodig hebt. Eventueel een handdoekje of matje. Dit is een statische les, waarop geen ingewikkelde choreografie van toepassing is. In een half uur worden je benen, billen en buik maximaal getraind, zonder materialen!

Ben je lid en heb je nog geen logingegevens? Ga dan naar https://www.lucas-fitness.nl/online-workouts/

Borst Benen Billen Lucas Fitness IJsselstein

Login gegevens House of Workouts voor onze leden

Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil echter niet zeggen dat we je nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl en je kunnen adviseren. Om je in deze uitzonderlijke tijd toch van dienst te kunnen zijn, bieden we je het volgende aan:

1. Online workouts van House of Workouts. Om je als lid aan te melden, zie https://www.lucas-fitness.nl/online-workouts/
2. Online workouts van Lucas Fitness voor Body Gym en Pilates, zie deze website, onze socials en ons YouTube kanaal, zie https://www.youtube.com/channel/UCaLv_hAAun0z7HGQMhNre5A
3. Online workouts van Matrix voor online workouts, zie al onze kanalen

Om de inloggegevens voor de online HOW at Home workouts van HOUSE OF WORKOUTS te ontvangen, ga je naar https://www.lucas-fitness.nl/online-workouts/. Vul het formulier in. Vervolgens checken wij of je lid bent en ontvang je dezelfde dag of de dag erna een e-mail met instructies om een gratis account aan te maken.

Heb je vragen? Laat het ons dan gerust weten via het contactformulier. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via http://eepurl.com/gWHw5r.

Houd s.v.p. het nieuws via https://lucas-fitness.nl/nieuws/ in de gaten.

Wij blijven ons best voor je doen.
Houd (1,5 meter afstand) van elkaar.
Blijf gezond. Keep on strong 💪

Sportieve groet,

Peter Lucas & Team Lucas Fitness

 

Reageren is niet mogelijk.