Actie Circus Maximum is in IJsselstein: win 2 vrijkaarten!

Sportschool Lopikerwaard IJsselstein Lucas Fitness

Van 8 tot en met 17 maart opent het grootste en mooiste Circus van Nederland haar deuren in IJsselstein: Circus Maximum! Bij Lucas Fitness zijn wij er trots op dat de artiesten bij ons komen sporten om in vorm te blijven.

Actie

In samenwerking met Circus Maximum verloten wij de komende dagen 3 sets van 2 vrijkaarten voor de waanzinnig mooie voorstelling, zie verder op deze pagina! Wil je zeker weten dat je kaarten hebt? Bestel dan snel je tickets via www.circus-maximum.nl voor een show die je niet mag missen!

Circus Maximum in IJsselstein Utrecht - Lucas FitnessHet gloednieuwe, Nederlands Kwaliteitscircus Maximum komt naar IJsselstein! Geniet van circus, zoals u het zich van vroeger kunt herinneren! Vanaf vrijdag 8 maart staat de luxe theatertent al op het Podium in IJsselstein om het publiek de magie van het circus te laten beleven op bijna aanraakbare afstand in de piste, met jongleurs, koorddansers en trapezewerkers.

 

Het mooiste Circus van Nederland

Niet voor niets draagt Circus Maximum de naam Nederlands Kwaliteitscircus! Een team van getalenteerde, internationale circusartiesten laat u ruim twee uur op het puntje van uw stoel zitten. Geniet van traditionele circusdisclipines als jongleren en koorddansen, maar ook verbazingwekkende luchtoptredens in een moderne choreografie.

Een unicum is de grote vrijheidsdressuur van Marlon, die twee jaar geleden is bekroond met een gouden prijs op het internationale, Franse circusfestival Massy. Hij toont acht gitzwarte, Friese hengsten met witte pluimen in een onnavolgbare dressuur met prachtige steigers en bijzondere loopfiguren. Exotischer wordt het wanneer zes reusachtige Siberische kamelen in de piste een vlotte vrijheidsdressuur afwerken met oriëntaalse danseressen en passende muziek.

Circus Maximum in IJsselstein Utrecht - Peter Lucas Fitness -

Speciaal voor de kinderen een optreden met vijf vrolijke hondjes en een unieke combinatie van Friese hengsten en kleine pony’s. De nok van de circustent is het werkveld voor zowel Nadja als Stefanie. Zij tonen met bijpassende muziek hun optredens aan de zijden doeken en de ringtrapeze, verpakt als waar circussprookje.

Temperamentvol wordt het wanneer Aron als tempojongleur in een snelle afloop jongleert met kegels, ringen en vuurfakkels, terwijl de charmante Miss Mandy verbluft met haar balanceerkunsten op de strakke draad!

Humor

Voor de humor zorgt de getalenteerde publiekslieveling Clown Marco die wel een heel bijzondere verassing bij zich heeft! Zowel muzikaal als in samenwerking met het publiek zet hij de toon voor een hilarische invulling tussen de spannende circusoptredens.

Hoogtepunt van de voorstelling is de Hongaarse familie Donnert met hun jockeyrijden en bijbehorende salto mortale van paard naar paard.

De aanvangstijden van vrijdag 8 tot en met zondag 17 maart zijn: vrijdag 19.00 uur; zaterdag 15.00 en 19.00 uur; zondag 12.00 uur; donderdag 19.00 uur; vrijdag 16.30 uur; zaterdag 15.00 en 19.00 uur; zondag 12.00 uur. Donderdag is familiedag; volwassenen betalen dan kinderprijzen.

Het circus is bij koude temperaturen heerlijk verwarmd, biedt plaats aan bijna 1000 personen op comfortabele kuipstoelen en beschikt over een ultramoderne licht- en geluidsinstallatie. Klassiek Circus in optima forma! Kwaliteit heeft een naam: Kom naar Circus Maximum!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 14 euro aan de circuskassa op Het Podium vanaf een uur voor aanvang. En online via www.circus-maximum.nl. Komen jullie ook kijken?

Circus Maximum in IJsselstein Utrecht - Lucas Fitness Gym

 

Maak kans op 2 vrijkaarten!

Leuk dat je deel wilt nemen aan onze Circus Maximum actie. Je maakt kans op 2 vrijkaarten!

Actievoorwaarden

Leuk dat je deel wilt nemen aan onze Circus Maximum actie. Je maakt kans op 2 vrijkaarten!

Op onze Facebookpagina hebben wij een actiebericht geplaatst.

ACTIEVOORWAARDEN WINNEN SET VAN 2 VRIJKAARTEN>>

Om te kunnen winnen moet je het volgende doen:

1) Vind dit Facebook leuk

2) Laat de onderstaande reactie achter onder dit Facebook bericht:

Graag maak ik kans op een set van 2 vrijkaarten voor Circus Maximum.

3) Deel het Facebook bericht naar je eigen Facebook profiel

4) Los onderstaande rebus op

Goedkoop sporten in IJsselstein bij sportclub Lucas Fitness

5) Vul vervolgens onderstaand formulier in en vul de oplossing van de rebus in

Als je aan de voorwaarden hebt voldaan, maak je kans om een set van 2 vrijkaarten te winnen. De komende dagen trekken wij de winnaar en maken wij de winnaars via social media bekend, zodat je op één van de onderstaande data naar het circus kunt gaan:

  • Donderdag 14 maart om 19.00 uur
  • Vrijdag 15 maart om 16.30 uur
  • Zaterdag 16 maart om 15.00 & 19.00 uur
  • Zondag 17 maart om 12.00 uur

Vul nu s.v.p. onderstaand formulier in! [formulier is nu offline]

Heel veel succes en hopelijk plezier gewenst bij Circus Maximum!

Met sportieve groet van Team Lucas Fitness.

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk.