Corona update 8: Alle abonnementen ON HOLD vanaf 25 maart

Best en gewaardeerd lid,

Vandaag, 25 maart 2020, heb ik besloten om alle abonnementen van alle leden van Lucas Fitness ON HOLD te zetten, met terugwerkende kracht vanaf 25 maart: de dag dat we van de overheid verplicht onze deuren moesten sluiten. Zie het als een soort vakantiestop zoals u die bij ons kent.

Op de dag dat Lucas Fitness weer open mag gaan, of dat nou 6 april, 1 mei of 1 augustus wordt, zal ik het abonnement van iedereen weer activeren. Alle tegoeden worden dan vanaf 25 maart toegekend.

Mijn team en ik hopen dat u zich hierin kunt vinden. U sport niet en u betaalt er dus ook niet voor. Wel heb ik maandag 23 maart de laatste incasso verricht. Ik verzoek u uit de grond van mijn hart om deze betaling niet te storneren. Ik heb dit nodig om te kunnen overleven tot de dag waarop Lucas Fitness weer opengaat. Dan wordt uw lidmaatschap weer geactiveerd en wordt alles wat u nog tegoed heeft aan sportdagen, toegekend.

Wat wordt het beleid van de overheid?

Het is voor ons koffiedik kijken welke maatregelen het kabinet gaat nemen voor onze branche. Wij hopen dat Lucas Fitness deze crisis overleeft. De brand van zeven jaar geleden hebben wij overleefd. Ook het coronavirus willen we overleven zodat u weer bij ons kan komen sporten. Wij rekenen op uw steun.

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten via info@lucasfitness.nl. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor u klaar!

Samen komen we er doorheen. Ik reken op u.

Bedankt voor uw begrip 🙏
Wij blijven ons best doen.
Wees lief en zorgzaam voor elkaar.
Flatten the curve. Doe aan sociale isolatie.
Houd (afstand 1,5 meter) van elkaar.
Blijf gezond. Keep on strong 💪

Met vriendelijke en sportieve groet,
Peter Lucas & Team Lucas Fitness

Reageren is niet mogelijk.