We gaan kleine materialen uitlenen. Die hebben we helaas niet voor iedereen beschikbaar dus helaas is het wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Vul hieronder het formulier in als je op donderdagavond 26 maart 2020 langs kunt komen tussen 18:30 en 19:30 uur. Er is ruimte voor slechts 10 leden om langs te komen. Daarna gaat het formulier “dicht”.

Nieuwe (afstands) richtlijnen

Als drie of meer personen minder dan 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren én geen gezin vormen, kan dat leiden tot een boete die op kan lopen tot 400 euro. Houd hier rekening mee, bij de entree van Lucas Fitness, bij de receptie en bij het uitkiezen van materiaal. Volg de instructies op van de medewerker van Lucas Fitness.

Zie op de foto’s hieronder wat we zoal uitlenen:


Hoe werkt het?

Meld je bij de receptie. Houdt minimaal 1,5 meter afstand. Niet meer dan twee leden mogen tegelijk naar binnen. Volg de instructies van de medewerker op. Binnen is er ruimte genoeg om afstand tot elkaar te houden. Wacht anders even buiten. We hebben de uit te lenen materialen op de “buikspierkwartier” mat gelegd. Daar kun je per persoon maximaal 1 setje of 1 stuks materiaal uitkiezen. Vervolgens vul je een briefje in en teken je voor ontvangst en hoe/wanneer terug te brengen. Je hoeft geen borg te betalen.

Materialen kun je desgewenst ook her en der aanschaffen, zoals bijvoorbeeld via www.shopbyhow.com.

Roeien met de riemen die we hebben

We moeten even roeien met de riemen die we hebben. Samen komen we er doorheen. Hopelijk kunnen we in april de deuren weer openen. Ondertussen houden wij een grote schoonmaak bij Lucas Fitness en zetten we de schouders onder de verbouwingen.

We hopen je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je vragen? Laat het ons dan gerust weten via info@lucasfitness.nl. Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Bedankt voor je begrip 🙏
Wij blijven ons best doen.
Wees lief en zorgzaam voor elkaar.
Flatten the curve.
Blijf gezond. Keep on strong 💪

Sportieve groet,
Peter Lucas & Team Lucas Fitness

ALS HET FORMULIER HIERONDER NIET ZICHTBAAR IS, DAN ZIT DEZE AVOND VOL.