Corona update 2: aanmelden voor Online Workouts

Online Workout Update 17-03-2020 om 14:30 uur:

Om jou als lid zo snel mogelijk van inloggegevens te kunnen voorzien voor de Online Workouts XCORE®, BRN® en LXR® thuis, verzoeken wij jou vriendelijk om via het formulier op onze website jouw actuele e-mailadres en aanvullende gegevens door te geven.

Voor het formulier zie https://lucas-fitness.nl/online-workouts/

Vervolgens checken wij direct of jij inderdaad bij ons sport, zodat we je waarschijnlijk dezelfde dag nog de logingegevens kunnen toesturen.

Tip: geef het door aan jouw trainingsmaatje en meld je aan voor onze nieuwsbrief via http://eepurl.com/gW046P. Meer info volgt 💪🧘🏼‍♀️🚴🏋🏽‍♂️🏃🏼‍♀️🏃🏻‍♂️

—————-

Lieve mensen, leden van Lucas Fitness,

Het Coronavirus en alle onzekerheden die dat met zich mee kan brengen is rauw op ons dak gevallen. Paniek paniek. We moesten de sportschool afgelopen zondag sluiten, niet wetende voor hoe lang. Een dag dat alles op je afkomt. Paniek en stress alom.

Toen was daar ons eerste bericht over de sluiting. Sorry sorry. Dat was te snel geplaatst. Te kort door de bocht. We hadden daar de tijd voor moeten nemen. Nogmaals sorry. We hebben begrip voor reacties die dit heeft opgeleverd. Aan de hand daarvan hebben we een aantal keer diep adem gehaald, zijn we er voor gaan zitten, hebben we ons gevoel beter laten spreken en het bericht aangepast.

Nu maken we pas op de plaats. Komen we op adem. Namasté 🙏 We doen op dit moment ons best om met alternatieven te komen.

We komen om te beginnen zo snel mogelijk met inloggegevens voor alle leden van “HOW AT HOME” van “HOUSE OF WORKOUTS”. Hiermee kun je diverse virtuele lessen volgen vanuit je huiskamer, slaapkamer of bijvoorbeeld je studentenkamer. Ook volgt er een Body Gym les van Nancy en een Pilates les van Romy. Ook voor de heren zijn we bezig.

Lieve leden: we gaan elkaar even niet zien maar zeker wel missen. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Bedankt voor je begrip 🙏
Wij blijven ons best doen.
Wees lief en zorgzaam voor elkaar.
Flatten the curve.
Blijf gezond. Keep on strong 💪

Sportieve groet,
Peter Lucas & Team Lucas Fitness

Reageren is niet mogelijk.