Spinning in IJsselstein

Spinning in IJsselstein doe je bij Lucas Fitness. Geschikt voor jong en oud. Bij ons vindt je de beste spinningfietsen in de hele regio, namelijk de Tomahawk IC7 fietsen!

Wat is Spinning?

Spinning of ook wel genoemd indoor cycling is een toegankelijke en ontzettend leuke fitnesstraining die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt. De fiets is in te stellen op uw eigen niveau, hiermee kunt u uw workout zo intensief maken als u zelf wilt. Deze les is dus ook uitermate geschikt voor beginnende en gevorderde fietsers en/of wielrenners. Wie er eenmaal aan begint, raakt er aan verslaafd!

 

Voor wie is Spinning?

Spinning is vooral goed voor het verbeteren van je basisconditie, maar is veel minder belastend voor je gewrichten dan hardlopen. Het is een uitstekende manier om bij gewrichtsproblemen aan knie en enkel de beenspieren te versterken. Een diversiteit aan oefeningen ondersteunend door passende muziek. De les is dus voor iedereen!

Bij Lucas Fitness is de spinning bijna buiten!

Het fijne bij ons is dat we de overhead deur in onze spinningzaal open kunnen doen. Zo krijg je lekker veel frisse lucht binnen en heb je bijna het gevoel hebt dat je buiten aan het fietsen bent!

Spinning in IJsselstein - Sportschool Lucas Fitness

Foto’s: bij Lucas Fitness kunnen we de Spinning zo goed als “buiten” laten plaatsvinden door de overhead deur te openen.

Reageren is niet mogelijk.