Introductie nieuwe groepsles-instructrice CORE VITAL op de donderdagavond om 19.30 uur: Ingrid

Groepsles-instructrice XCORE: Ingrid

Hallo leden van Lucas Fitness,

Mijn naam is Ingrid en sinds kort ben ik als groepsles-instructrice werkzaam bij Lucas Fitness.

Toen ik een jaar of 15 geleden groepslessen begon te volgen, ontdekte ik mijn passie voor sporten. Ik merkte wat het fysiek maar ook mentaal met me deed. De kracht van groepslessen inspireert mij. Je kunt als individu, samen met andere deelnemers, tijdens de groepslessen werken aan een gezond lichaam.

Bij een training draait het niet alleen om fysieke inspanning maar ook om sociale interactie. Ik vond het volgen van groepslessen destijds zó leuk, dat ik een aantal jaar later zelf ben gestart met het geven van groepslessen.

Ik geef inmiddels lessen als BRN, Body Pump, Body Attack, Body Step en Grit maar ook freestyle lessen zoals Body Shape en In10nsity. Bij Lucas Fitness geef ik CORE VITAL op donderdagavond om 19.30 uur. Het lijkt me leuk om je een keer in de les te zien. Hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,
Ingrid

Reageren is niet mogelijk.