Corona update 12: Alle abonnementen ON HOLD vanaf 15 maart i.p.v. 25 maart

Best en gewaardeerd lid,

Update 20-06-2020: Op 1 juli 2020 gaan onze deuren weer open!

Vandaag, 29 maart 2020, heb ik besloten om alle abonnementen van alle leden van Lucas Fitness met terugwerkende kracht vanaf 15 maart ON HOLD te zetten in plaats van 25 maart, zoals ik afgelopen woensdag 25 maart meldde. Op 15 maart verplichtte de overheid ons dat we onze deuren moesten sluiten.

Op de dag dat Lucas Fitness weer open mag gaan, of dat nou 6 april, 1 mei of 1 augustus wordt, zal ik het abonnement van iedereen weer activeren. Alle tegoeden worden dan vanaf 15 maart toegekend. Zie deze periode als een soort vakantiestop, zoals u die bij ons kent.

Mijn team en ik hopen dat u zich hierin kunt vinden. U sport niet en u betaalt er dus ook niet voor. Wel heb ik maandag 23 maart de laatste incasso verricht. Ik verzoek u uit de grond van mijn hart om deze betaling niet te storneren. Ik heb dit nodig om te kunnen overleven tot de dag waarop Lucas Fitness weer opengaat. Dan wordt uw lidmaatschap weer geactiveerd en wordt alles wat u nog tegoed heeft aan sportdagen, toegekend.

Wat wordt het beleid van de overheid?

Het is voor ons koffiedik kijken welke maatregelen het kabinet gaat nemen voor onze branche. Wij hopen dat Lucas Fitness deze crisis overleeft. De brand van zeven jaar geleden hebben wij overleefd. Ook het coronavirus willen we overleven zodat u weer bij ons kan komen sporten. Wij rekenen op uw steun.

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten via info@lucasfitness.nl. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor u klaar!

Samen komen we er doorheen. Ik reken op u.

Bedankt voor uw begrip 🙏
Wij blijven ons best doen.
Wees lief en zorgzaam voor elkaar.
Flatten the curve. Doe aan sociale isolatie.
Houd (afstand 1,5 meter) van elkaar.
Blijf gezond. Keep on strong 💪

Met vriendelijke en sportieve groet,
Peter Lucas & Team Lucas Fitness

Reageren is niet mogelijk.